Skrzydełka pieczone z warzywami w keczupowej zalewie

Kto nie lubi soczystych skrzydełek pieczonych z warzywami? Przygotowując taki obiad w łatwy sposób można przemycić warzywa nawet dla tych, którzy ich nie lubią- szczególnie dla dzieci.

1 kg skrzydełek2 marchewki1 pietruszka2 duże ziemniaki1 czerwona paprykaZalewa:1,5 szklanki wody0,5 szklanki keczupu0,5 łyżeczki słodkiej papryki0,5 łyżeczki pieprzu0,5 łyżeczki cząbru
Skrzydełka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close