sałatka warstwowa z ryżem i szynką

składniki:
100 g ryżu
150 g szynki
4 jajka
3/4 słoika marynowanych pieczarek
1 puszka kukurydzy
natka pietruszki
3 łyżki majonezu
sól, pieprz
opcjonalnie: sproszkowana papryka

wykonanie:
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Ryż gotujemy w osolonej wodzie i odstawiamy do ostygnięcia. Pieczarki kroimy w talarki. Kukurydzę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close