Golonka gotowana i pieczona

27.09.2015

Mówią, że golonka to typowo męskie danie.
Jeśli to prawda to już wiecie czym możecie się wkupić w łaski swojego mężczyzny. Przez żołądek do serca.Przygotujcie pyszną goloneczkę, którą pierwsze gotujemy, a następnie przyrumieniamy w piekarniku.Delikatna, dobrze doprawiona,mięciutka….Zresztą sami spróbujcie.
Składniki:1 duża golonka wieprzowa moja miała 1,20 kg1 liść laurowy4

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close