Bezglutenowe ciasto drożdżowe z figami i śliwkami

Skład mieszanki bezglutenowej do wyrobu ciasta:
mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, pektyna (substancja zagęszczająca), sól, cukier

*** PLACEK DROŻDŻOWY ***składniki:1 opakowanie koncentratu2 jaja20g świeżych drożdży100 ml napoju sojowego30g oleju lub roztopionego masła2 płaskie łyżeczki cukru wanilinowegofigiśliwki

Przyrządzenie:Do ciepłego mleka dodać cukier i pokruszone

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close