Roladki z indyka faszerowane marchewką i orzechami

SKŁADNIKI:400 g sznycli z indyka (3-4 sznycle)2 marchewkigarść posiekanych orzechów włoskichczarnuszka1 łyżka oliwyulubione przyprawy- ja użyłam myśliwskiej2 łyżki musztardy sarepskiej

PRZYGOTOWANIE:Oliwę wymieszać z przyprawą, orzechami i musztardą. Wysmarować sznycle z jednej strony. Pokrojoną w słupki marchewkę po równo rozłożyć na wysmarowanych sznyclach. Zawinąć ciasno w roladki. Wierzch

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close