Pomarańczowa zebra z daktylami i papają

20.10.2015

Składniki:
2 szklanki mąkiszklanka cukru białegopół szklanki cukru trzcinowego5 małych jajek2 pomarańcze2 łyżki kakaogarść suszonych daktyli i kandyzowanej papaikostka margaryny3 łyżeczki proszku do pieczeniaszczypta soli

Przygotowanie:
Mąkę należy przesiać razem z szczyptą soli i proszkiem do pieczenia. Pomarańcze dokładnie umyć i osuszyć. Zetrzeć skórkę na tarce lub

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close