Penne z kremowym sosem z dyni, szynką szwarcwaldzką i ricottą

25.10.2015

Witajcie, dziś mamy 25 października, czyli Światowy Dzień Makaronu, stąd też przepis na pyszny jesienny makaron 🙂

Na 2 porcje:
ok. 300 g dyni2 łyżki masła cebulaoliwa3/4 szklanki mleka200 g pennericotta5-6 plasterków szynki szwarcwaldzkiej1/3 łyżeczki gałki muszkatołowejsól i świeżo zmielony czarny pieprz Przygotowanie:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close