Pasta (sałatka) z paluszków krabowych i pora

06.11.2015

Przepis na pastę do pieczywa, która równie dobrze może być sałatką, jeśli składniki pokroimy nieco grubiej.

Składniki:

opakowanie paluszków krabowych
3 jajka
pół małego pora
spora garść kiełków na patelnię
3 łyżki majonezu
łyżka masła
sól, pieprz

Przygotowanie
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i ścieramy na tarce o średnich oczkach. Pora i paluszki krabowe drobno siekamy. Kiełki podsmażamy na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close