Babeczki dyniowe z orzechami

20.11.2015

W zeszłym tygodniu w piątkowych słodkościach gościły dyniowe babeczki w tym tygodniu… będzie podobnie. Póki dynie są w obrocie żal z nich nie korzystać.

Dziś polecam puszyste, wilgotne z chrupiącymi orzechami. Przepyszne jesienne babeczki do kawy, dla dzieciaków, do podjadania…
Przepis z bloga kwestiasmaku.pl po moich modyfikacjach.

 

SKŁADNIKI:

(na 12 sztuk)

330 g pieczonej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close