,, Ekspresowe minipizze z tortilli’’

Zapraszam dziś na ekspresowe minipizze z tortilli. Idealne na imprezę, smakują zarówno na ciepło jak i na zimno.

Składniki:

2 placki tortilli
20 dag startego sera
2  kabanosy drobiowych
4 łyżki kukurydzy
Około 100 ml przecieru pomidorowego
Tymianek, oregano, przyprawa do pizzy, zioła prowansalskie, sól, pieprz,

Wykonanie:

Piekarnik nagrzewamy do temperatury 180 stopni. Przecier pomidorowy podgrzewamy i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close