Krokiety z wątróbką drobiową w cieście filo

26.11.2015

Od dawna szukałam inspiracji do wykorzystania ciasta filo. Wreszcie trafiła się smaczna okazja 🙂
Podstawą tej potrawy stała się

Składniki :

450 g wątróbki z kurczaka firmy Wipasz20 dag pieczarek2-3 czubate łyżki ugotowanej kaszy jęczmiennej1 przesmażona cebula, 2-3 ząbki czosnkumasło do smażenia1 jajka5 śliwek suszonych kalifornijskichsól, pieprz,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close