Kiełbasa zapiekana z warzywami i puree ziemniaczanym / Sausage, vegetable and mash bake

30.11.2015

Jakiś czas temu otrzymałam od firmy

Scroll down for recipe in English

Kiełbasa zapiekana z warzywami i puree ziemniaczanym

(6-8 porcji)

Składniki:

1 kg ziemniaków, obranych i pokrojonych w kostkę¼-½ kapusty, posiekanej100 ml mleka50 g masła1 łyżka musztardy Dijon2 łyżeczki oleju roślinnego350-400 g kiełbasek wieprzowych Konspol2 średnie cebule, pokrojone

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close