ROGALIKI ORZECHOWE

Obłędnie pyszne,szybkie,kruche rogaliki orzechowe.Proponuję zrobić od razu z podwójnej porcji bo znikają w ekspresowym tempie.

Składniki:
30 dag mąki pszennej20 dag masła lub margaryny10 dag cukru pudru10-15 dag orzechów drobno pokrojonych lub zmielonychcukier waniliowy2 – 3 żółtka1 płaska łyżeczka proszku do pieczeniaMąkę,masło,cukier,cukier waniliowy,orzechy,proszek do pieczenia i żółtka wymieszać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close