Pieczona quinoa, krówka i sernik w jednym.

11.12.2015

PIECZONA KOMOSA SERNIKOWA/1 porcja/
50 g komosy ryżowejszczypta soliłyżeczka pasty waniliowejłyżka syropu z kwiatu kokosałyżka kremu dulce de lechejajko125 g twarogu mielonego (pół kostki)czekoladowe guziczki do dekoracji
Kaszę przepłukać, ugotować według przepisu na opakowaniu.Po ostudzeniu (u mnie leżała w lodówce przez całą noc) zmiksować z twarogiem, jajkiem, solą,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close