KRUCHE CIASTECZKA CZEKOLADOWE

Na prośbę czytelników bloga wstawiam ponownie przepis na ciasteczka czekoladowe w wersji świątecznej.

Składniki:
2 łyżki mąki pszennej3 łyżki mąki ziemniaczanej6 dag czekolady deserowej lub gorzkiej90 g margaryny6 łyżkek cukru pudru2 żółtka10 dag mielonych migdałówPrzygotowanie:
Czekoladę deserową połamać na kawałki, stopić w kąpieli wodnej, przestudzić. Mąkę migdałową

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close