''SURÓWKA COLESŁAW''

Jedna z najlepszych surówek obiadowych.Słodziutka i świeża.Pasuje do każdego rodzaju mięs.Polecam

Składniki:

1/2 małej główki kapusty białej1 marchewka1 mała cebulasólpieprz2 łyżki mleka2 łyżki śmietany 18%1 łyżka majonezu1/2 łyżeczki cukru pudruCebulę kroimy w drobną kostkę.Kapustę i marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach.Mieszamy ,doprawiamy solą ,pieprzem i cukrem pudrem.Majonez,mleko

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close