''PIECZEŃ SZYNKOWA FASZEROWANA ŚLIWKAMI''wg ANASTAZJI

Szynka pieczona w całości to doskonały pomysł na wykwintny obiad.Szynkę tą można podawać również na zimno z dipami do mięs i pieczywem.Przepis pochodzi z książki ;”Wielka Księga Specjałów Siostry Anastazji ”

Składniki:

1 kg pieczeni szynkowej wieprzowej10 dag suszonych śliwek1 jajko1 mała bułka2 cebule3-4 ząbki czosnkuoliwaprzyprawysólpieprzSzynkę naciąć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close