Suszona polędwica

31.12.2015

Dzisiaj zapraszam na pyszną domową wędlinę. Muszę przyznać, że nie mogłem się doczekać, bo przygotowanie mięsa zajęło mi tydzień. Jednak satysfakcja z jedzenia własnoręcznie przygotowanej wędliny wynagradza długi czas oczekiwania, a smak jest rewelacyjny.Do przygotowania wędliny użyłem:
1 polędwicy wieprzowej (około 700 gram),cukru,soli,granulowanego czosnku,mielonej papryki słodkiej,suszonego majeranku,suszonego tymianku.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close