Cannelloni ze szpinakiem i pieczarkami

15.11.2016

Pyszny obiad dla wegetarian. Aromatyczny i wyrazisty w smaku. Rurki wypełnione przepysznym nadzieniem szpinakowo – pieczarkowym dosmaczone
Potrzebujemy:1 paczka makaronu cannelloni (20 rurek)100 g twardego seraSos pomidorowy:2 ząbki czosnku2 puszki pomidorów1 łyżeczka oreganosól, pieprz2 łyżki oleju do smażeniaFarsz do cannelloni:300 g pieczarek 1 łyżka suszonych pomidorów z bazylią

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close