Wegańska owsianka z… czarną bażyną!

16.11.2016

BAŻYNOWA OWSIANKA WEGAŃSKA
/PRZEPIS WŁASNY/70 g płatków owsianych150 ml nektaru z bażyny czarnej250 ml mleka roślinnegoszczypta solikilka kropli ekstraktu waniliowego2 łyżki syropu z kwiatu kokosałyżeczka lnu mielonego
Dodatki:
domowy dżem borówkowy z dodatkiem proszku z bażyny czarnejmarakujaplastry kokosadeser kokosowydomowy kisiel z dodatkiem miksu czerwonych owoców(borówka brusznica + żurawina +

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close