Ciecierzyca po bretońsku (danie w 10 minut)

19.11.2016

Danie w 10 minut?Smaczne i pożywne?To możliwe?Oczywiście, że tak! :-)Ciecierzyca po bretońsku to wariacja na temat fasoli po bretońsku,tylko w znacznie krótszej wersji.Koniecznie wypróbujcie!Sprawdza się szczególnie wtedy, gdy odwiedzą Was niezapowiedziani Goście! 😉

Potrzebujemy (porcja dla 2-3 osób):

słoik ciecierzycy w zalewieulubioną kiełbasę1 cebulępuszkę krojonych pomidorówsólpieprzzioła prowansalskietłuszcz do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close