Orkiszowe babeczki z bakaliami :)

27.11.2016

Jedne z najlepszych babeczek, jakie upiekłam! Cudowny smak, słodziutkie, pulchniutkie, naładowane dużymi kawałkami bakalii, które wyczuwasz w każdym kęsie! Są przepyszne! Koniecznie przepis do powtórzenia 🙂 Środek każdej babeczki wypełniłam orzechem macadamia 🙂

Składniki (8 sztuk):
200 g mąki orkiszowej jasnej (Targroch)1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia100

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close