Tarta z pstrągiem łososiowym i brokułami

10.12.2016

Składniki:

1 opakowanie ciasta francuskiego

połowa brokuła

30 dkg. pstrąga bez skóry

100 ml. śmietany

10 dkg. zmielonego grana padano

2 jajka

sól

pieprz świeżo zmielony

oliwa z oliwek

Pstrąga obieramy, wyjmujemy ości i obsmażamy na oliwie do gotowości, na koniec doprawiamy solą i pieprzem, Ciastem obkładamy tortownicę, nakłuwamy i wstawiamy do rozgrzanego do 210 C piekarnika
Czytaj dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close