Komosa ryżowa na słodko :)

11.12.2016

Składniki:50 g komosy ryżowej czarnej (Radix-bis)200 ml wody 1 łyżeczka oleju kokosowego (Radix-bis)1 łyżka cukru kokosowego (Radix-bis)1 garść morwy (Radix-bis)1 garść migdałów (Radix-bis)
Przygotowanie:Komosę przed ugotowaniem należy opłukać pod gorącą wodą. Następnie wrzuć do rondelka i chwilkę podsmaż, aby odparować wodę i nadać komosie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close