Pomarańczowy mus jaglany

17.12.2016

Ugotowana kasza jaglana, zmiksowana na kremowy mus z dodatkiem szczypty cynamonu i sokiem pomarańczowym. Tak oto powstał pyszny jaglany krem, do którego dodałam karmelizowaną marchewkę. Nieco pracochłonne, ale przepyszne. Zamiast karmelizowanej marchewki możecie dodać ulubione bakalie.
Porcja dla 2 osób
Składniki:1/2 szklanki kaszy jaglanej,szklanka mleka,łyżeczka cukru,szczypta cynamonu,1/2 szklanki soku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close