Wegański budyń jaglany na zimno.

20.12.2016

WEGAŃSKI BUDYŃ JAGLANY NA ZIMNO
/1 porcja/Budyń jaglany:
60 g opłukanej kaszy jaglanej200 g jogurtu sojowego (u mnie gruszkowy z cynamonem)szczypta soli1/3 łyżeczki mielonych goździków1 łyżka syropu klonowegołyżka masła z migdałów blanszowanych
Do podania:
plastry dojrzałego mangomus czekoladowo – truskawkowyChrupsy karmelkowe
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close