Polędwiczka wieprzowa a'la devolay

06.01.2017

Polędwiczka wieprzowa tym razem w autorskim wykonaniu. Przygotowanie tego dania nie zajmie więcej niż 45 minut.

Składniki :
polędwiczka wieprzowa 50 gr startego żółtego sera50 gr startego zmrożonego masła2 łyżki posiekanej natki pietruszkiworeczek ryżu1 średnia gruszka2 łyżki miodupieprz, sólPrzygotowanie :Oczyszczoną z błonek polędwiczkę nacinamy wzdłuż

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close