Chrupiące racuchy z jabłkami, smażone na oleju kokosowym

30.01.2017

Zapraszam na chrupiące, pachnące kokosem i jabłkami, złociste racuchy.

Składniki

3 mniejsze jabłka
2 jajka
200 ml mleka
250 g mąki
2 łyżki cukru
łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżeczka cukru waniliowego
olej kokosowy
cukier puder dekoracji

Jajka ubijamy z cukrem. Nie przerywając ubijania dodajemy po łyżce mąki zmieszanej z proszkiem do pieczenia oraz  cukier waniliowy.  Pomalutku wlewamy mleko.
Ciasto

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close