Udka z kurczaka nadziewane pieczarkami

Nie masz pomysłu na pyszne danie? Przygotuj udka z pysznym pieczarkowym farszem w chrupiącej złotej skórce. Inspiracją do powstania dania była życzliwość firmy Ole.

Składniki:

4 udka z kurczaka
1 cebula
20 dag pieczarek
2 ząbki czosnku
2 łyżki farszu pieczarkowego Ole
sól, pieprz
1 łyżka masła
olej

Sposób przygotowania: Udka z kurczaka myjemy, osuszamy, usuwamy kości.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close