Naleśniki ryżowe z masłem pistacjowo-migdałowym.

13.03.2017

NALEŚNIKI PSZENNO-RYŻOWE
/przepis własny/
Ciasto:
3/4 szklanki mąki pszennej pełnoziarnistej1/4 szklanki mąki z brązowego ryżuszklanka mleka ryżowego1 jajkołyżeczka syropu klonowegołyżeczka stopionego masła kakaowegoszczypta soli
Nadzienie:
masło z pistacji oraz migdałów słodkich i gorzkich
+
Przygotowanie:
Wszystkie składniki miksuję na jednolitą masę, a

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close