Ciasto szpinakowe „Leśny mech” bez mleka

26.03.2017

Składniki:

Ciasto

450 g mrożonego szpinaku2 szklanki mąki pszennej1/2 szklanki mąki ziemniaczanej3/4 szklanki cukru2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia4 jajka3/4 szklanki olejuMasa:1 puszka mleczka kokosowego2 łyżki cukru pudru1 czubata łyżeczka żelatynyDo dekoracji owoc granatu lub dżem.
Wykonanie:Szpinak rozmrozić i dokładnie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close