RAVIOLI Z CZOSNKIEM NIEDŹWIEDZIM, SZPINAKIEM I TOFU

06.04.2017

Kremowe, delikatne tofu połączone ze szpinakiem i czosnkiem niedźwiedzim to wiosna zamknięta w cudnej urody pierożku! Do tego znakomite pesto i dobra oliwa, czegóż chcieć więcej?

SKŁADNIKI
ciasto*:
1 i 1/2 szkl. mąki pszennej**
1/2 szkl. wrzątku
1 łyżka oliwy extra virgin
szczypta soli
1 łyżeczka suszonej mięty,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close