Tortilla z przepysznym farszem warzywnym – wege i bez glutenu :)

06.04.2017

Długo szukałam dobrej jakości tortille, aż w końcu znalazłam odpowiednie w ofercie sklepu
Składniki (4 toritlle):
2 garści świeżego szpinaku 1/2 puszki czerwonej fasoli (Polski Koszyk)1 cebula2 ząbki czosnku 1/2 czerwonej papryki 2 łyżki koncentratu pomidorowego awokado 1 łyżeczka curry indyjskie (Polski Koszyk)1 łyżka oleju kokosowego przyprawy:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close