Jajka w wiosennym sosie

14.04.2017

Jajka w wiosennym sosie idealne na Wielkanocny stół!
Gotowe w 20 minut!

  Czas wykonania: 20 min
  Ilość porcji: 4

Składniki:

4 całe jajka
1 żółtko
1 łyżka musztardy
2 łyżki gęstej śmietany
1 łyżka jogurtu naturalnego
100 g ogórka szklarniowego
6 rzodkiewek
½ pęczka szczypiorku
szczypta soli
szczypta pieprzu

Przygotowanie:

Całe jajka ugotować na twardo,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close