ruloniki z szynki nadziewane pastą jajeczno chrzanową

składniki:
12 plasterków szynki
2-3 jajka
1/3 czerwonej papryki
50 g sera żółtego
2-3 łyżki majonezu
1 łyża chrzanu
sól, pieprz
szczypiorek

wykonanie:
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy a następnie rozdrabniamy widelcem. Paprykę kroimy w kosteczkę. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Doprawimy solą

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close