Pierogi bez mięsa z piekarnika.

28.04.2017

Pyszne pierogi ziemniaczano szpinakowe z czosnkiem, serwujemy na gorąco i na zimno.

Ciasto: 1 kg mąki,2 ugotowane ziemniaki, 1/2 kost. drożdży, 1łyż. cukru, łyżka soli, 2 szkl. wody,Zaczyn nastawiamy z rozkruszonych drożdży, łyżeczki cukru, wody, łyżki mąki…na 5-10 min. Mąkę przesiewamy i dodajemy do niej rozgniecione ziemniaki, sól, zaczyn

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close