Pasta z makreli z chrzanem

07.06.2017

Pasta z makreli z chrzanem – idealne rybna pasta na kanapki! Kremowa i lekko ostra:)

  Czas wykonania: 20 min
  Ilość porcji: 4

Składniki:

180 g wędzonej makreli
2 – 3 łyżeczki chrzanu
2 łyżki jogurtu naturalnego gęstego
1 łyżka majonezu
½ pęczka szczypiorku
szczypta soli
szczypta pieprzu

Przygotowanie:

Makrelę oczyścić z ości i przełożyć do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close