Szybka tarta z pieczarkami

04.07.2017

Tarta na gotowym, francuskim cieście, którego spód wystarczy podpiec 15 min. Farsz składa się z pieczarek, świeżego szpinaku i mozzarelli. Doprawiony aromatyczną bazylią i czosnkiem stworzy syty, pyszny ciepły posiłek.
Porcja dla 5 osób
Składniki:opakowanie ciasta francuskiego,opakowanie mozzarelli (125g),500 g pieczarek,5 liści bazylii,2 ząbki czosnku,pieprz i sól,olej do smażeniaPrzygotowanie:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close