Jagodowe muffiny z polewą jogurtowo-jagodową

06.07.2017

Potrzebujemy:

200 g przesianej mąki pszennej100 g cukru1 jajko200 ml mleka50 ml oleju lub roztopionego masłaszczypta soli1 łyżeczka proszku do pieczenia1,5 łyżeczki cukru waniliowego150 g jagódPolewa:250 g jagód3 łyżki jogurtu naturalnegoopcjonalnie 1 łyżka cukruPiekarnik nagrzewamy do 190 stopni.
Mąkę mieszamy z cukrem, cukrem waniliowym, solą i proszkiem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close