CIASTO KRUCHE Z PORZECZKAMI I LEKKĄ BEZĄ

Idealne połączenie kruchego ciasta z kwaśną porzeczką i lekką,chrupiącą bezą – ciasto,które silnie uzależnia,przynajmniej mnie.

Ciasto:
160 g mąki pszennej160 g mąki krupczatki160 g masła5 żółtek2 łyżki cukru pudruskórka starta z cytryny szczypta proszku do pieczenia Beza:
5 białek1 szklanka cukruszczypta soli2 płaskie łyżki mąki ziemniaczanej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close