SKŁADANKA DŻEMOWA

Składniki:
Ciasto:3 szklanki mąki4 żółtka2 łyki trzcinowego cukru pudru Diamant1/2 łyżeczki proszku do pieczenia250 g kostka margaryny1 łyżka cukru waniliowegoDodatkowo:1 słoiczek ulubionego dżemu np. truskawkowycukier perlisty Cukier KrólewskiPrzygotowanie:Mąkę z cukrem pudrem i proszkiem do pieczenia przesiać, dodać cukier waniliowy. Schłodzoną margarynę dzielimy na małe kawałki. Wysiekać ciasto do momentu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close