CUKINIA FASZEROWANA PIECZARKAMI Z MOZZARELLĄ

Cukinię faszerować można na wiele sposobów i zawsze wychodzi pyszna. Dziś propozycja na piątkowy obiad bądź kolacje,idealna dla osób,które nie jedzą mięsa…Zachęcam Was do zrobienia, z pewnością nie pożałujecie.

Składniki:

2 cukinie50 dag pieczarek1 duża cebula1,5 pomidoraopakowanie mozzarelli2 ząbki czosnkusól,pieprzbazyliaCukinię umyć,przekroić wzdłuż i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close