Pierś kurczaka w boczku ze szpinakiem i ricottą

07.08.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Ostatnio przechodzu0119 jaku0105u015b fazu0119 miu0142ou015bci do boczku. Od kilku dni chodziu0142 teu017c za mnu0105 faszerowany kurczak, wiec postanowiu0142am pou0142u0105czyu0107 te dwie zachcianki w jednu0105. Tak powstau0142a pieru015b z kurczaka w boczku ze szpinakiem i ricottu0105. Pyszne, kremowe nadzienie,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close