Ogórki w Azjatyckich smakach z curry i kurkumą

Ogórki w Azjatyckich smakach z curry, kurkumą do słoików na zimę
Składniki:
2,5 ogórkówDodatki do słoików:(pojemność 400 ml)1 mała łyżeczka białej gorczycy2 ziarenka czarnego pieprzu1 ziarenko ziela angielskiegoZalewa:1200 ml przegotowanej wody250 ml octu 10 %300 g białego cukru2 łyżki stołowe miodu2 łyżki soli3 łyżeczki przyprawy curry1 łyżeczka kurkumyWykonanie: Ogórki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close