TORCIK KOMBINATORSKI

Składniki:
Biszkopt:
6 jajek3/4 szklanki cukru1 szklanka mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczeniaszczypta soli5 łyżek suchego makuMasa waniliowa:
2 opakowania budyniu waniliowego250 margaryny lub masła500 ml mleka1 łyżka cukru waniliowego Dodatkowo:
1 słoik dżemu z mirabelek1/2 tabliczki gorzkiej czekolady (50 g)Przygotowanie:
Biszkopt – na spód tortownicy o wymiarach 24 x

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close