Makaron w stylu azjatyckim z grillowaną polędwiczką

28.10.2017

Składniki na 2 porcje:

300 g polędwiczki wieprzowej150 g makaronu soba1 cebula1/2 papryczki chilli100 g różyczek brokuła150 g zielonej fasolki1/3 szklanki sosu teriyaki1/3 szklanki wody5 łyżek sosu sojowego2 łyżki octu ryżowego2 łyżeczki cukru brązowego3 łyżki niesolonych orzeszków ziemnych (lekko posiekane)1 łyżka oleju sezamowego
Polędwiczkę pokroić na plasterki, zalać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close