Herbata z jabłkami, cynamonem i żurawiną

06.11.2017

Rozgrzewająca, aromatyczna i pełna smaku… takiej herbaty nawet nie trzeba reklamować. Jabłka doskonale komponują się z cynamonem a suszona żurawina dodaje nieco słodyczy i kwaskowości.

Składniki:2 szklanki zaparzonej czarnej herbatylaska cynamonugwiazda anyżuśrednie jabłkogarść suszonej żurawinyopcjonalnie cukier lub miód do dosłodzenie
Sposób przygotowania:Herbatę zaparzyć razem z cynamonem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close