Miruna patagońska w sosie śmietanowo koperkowym + recenzja patelni Ballarini

Zdrowa, aromatyczna i smaczna ryba z posmakiem czosnku i cytryny w pysznym gęstym sosie śmietanowo koperkowym jest świetnym pomysłem na rodzinny obiad.Pyszny obiad przygotowałam na patelni od Firmy

700 g miruny patagońskiej
Marynata:Przyprawa uniwersalna do potrawSólPieprz2 ząbki czosnkuKilka plastrów cytryny
Panierka:2 jajkaBułka tarta

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close