MOLEKULARNY SOS DO SAŁATKI Z KAWIOREM Z KISZONEJ CYTRYNY, MIODU I OLEJU CHILLI

26.11.2017

Uwielbiam ostre wyszukane smaki. Postanowiłam spróbować czegoś innego i sięgnęłam do kuchni molekularnej. Nietypowy sos do sałatki zachwycił wszystkich moich gości. Małe kuleczki, które rozpływały się w ustach pozostawiając przyjemny smak kwaśnej kiszonej cytryny i chilli niesamowitego Oleju Wielkopolskiego #OlejKonwenanse , #OlejWielkopolski . Firma Wielkopolski wyszła na przeciw takim szalonym

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close