,,Muszle makaronowe faszerowane mięsem i oliwkami’’

Muszle makaronowe faszerowane mięsem mielonym i czarnymi oliwkami, zapiekane w sosie pomidorowym to pyszne i niezawodne danie. Prostsza wersja bolognese, w dodatku w formie zapiekanki. Do przygotowania zapiekanki wykorzystałam produkty OLE, HELIO Natura  ePrezenty

Składniki:

30 muszli makaronowych
500 g mięsa mielonego z indyka
1 puszka pomidorów
1 cebula
3 ząbki czosnku
10 czarnych oliwek Ole
10

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close